Palatsin tarinat

 Paikka palatsissa


I Valinta


Punaisessa valtiossa tammikuun ensimmäinen päivä oli aina suuri juhlapäivä. Kaikki neidit, jotka olivat tulleet edellisen vuoden aikana täysikäisiksi, pääsivät esittäytymään prinssille, joka saattaisi valita juuri heidät omaan haaremiinsa palatsin suojiin. Kerron tässä yhden heistä, Sunin, tarinan.


Sunia oli koulutettu pienestä alkaen tilaisuutta varten. Murrosiästä alkaen hänen vyötäröään oli kavennettu korsetin avuin, jonka tytön äiti aamuisin kiristi. Sunin kunto-ohjelmaan kuului voimistelua, lantiopohjan lihasten harjoitusta, rintalihasliikkeitä ja kestävyyslajeja, kuten pitkän matkan uintia. Suni oli sanalla sanoen fitissä. Hänen rinnat tuli kauniisti korsetin tukemana tarjolle ja äiti oli vielä laittanut niihin tasselikoristeet nipsuilla kiinni, jotka heilahti joka askeleella. Korsetin lisäksi hänellä olikin vain lyhyt kellohame sekä korkokengät, joilla oli opetellut jo vuosia kävelemään. Uhrauksia oli tehty, mutta mahdollisuus päästä palatsiin, oli kuin arkullinen kultaa joka päivälle loppuelämäksi. Jos sinne pääsisi, ei tarvitsisi ikinä enää murehtia mistään. Ei Sunin, eikä koko suvun. Sen verran korkeat korvaukset tyttäristä maksettiin.


Tori, jossa kaikki tapahtui, oli täynnä naisia. Oli se päivä, jolloin isät ja pikkuveljet jäivät kotiin. Laitamilla oli muutamia vähempiosaisia herroja, jotka alkoi kaupankäynnin sitten ylijääneistä neideistä. Prinssi ei yleensä ottanut kuin muutaman. Maassa maan tavalla ja jos se nyt jollekin kuulostaa epäreilulta, niin aika usein neidit myös rakastuivat omistajiinsa, joilta huolenpidon ja suojelun sai. Vapaan naisen osa oli viihdyttää turisteja ja saattoipa joku suostua emännäksi köyhäänkin taloon, jos vallan ihastui jokapäiväistä leipää tienatessaan.


Torin keskellä oli lava, jossa prinssi katsoi neitokaisten kävelyä, tarkoitusta varten tuodulla valtaistuimella. Nuorten naisten piti kävellä vähintään 10 sentin koroilla Prinssin ohi virheettömästi. Pienikin kompurointi johti hylkäykseen. Johonkin se raja piti vetää, koska halukkaita oli kauhean paljon. Prinssi myös piti siitä, miltä naisten sääret näyttivät koroissa. Naisen piti olla täydellinen. Pitkät ja värjäämättömät hiukset, luonnolliset rinnat, leveä lantio ja litteä vatsa. Mutta tärkeintä kaikessa oli tyttöjen kasvot. Jos tyttö ei uskaltanut edes vilkaista prinssiin päin, joutui pois, vaikka olisi muutoin ollut täysi muotovalio. Aina välillä Prinssi pyysi jotakuta kaunotarta istumaan lavalla olevalle sohvalle ja katsoi hänen reaktioita muihin tyttöihin sivusilmällä. Eräs sai istua lavalla melkein tusinan naisen verran, kun joku reppana meinasi kaatua ja tuo nainen naurahti äänettömästi. Prinssi huimasi kuitenkin vahingonilon ja passitti molemmat pois. Prinssi halusi palatsiin hyväntahtoisia naisia, jotka osaisivat olla toisten kanssa. Ei hän halunnut herättää eripuraa, eikä viedä sinne naisia, joiden silmistä paistoin katkeruus ja pahantahtoisuus..


Sunin vuoron tullessa naisia oli jo kulkenut Prinssin ohi melkoinen määrä, mutta sohvalla ei istunut sillä hetkellä ketään. Suni osasi kävellä kauniisti. Vuosikausien voimistelun johdosta hänen askeleet olivat koroillakin höyhenen keveät ja ryhti kaunis. Lavan keskikohdalla hän vilkaisi varovasti Prinssin silmiin ja hänen silmistä loisti iloinen yllätys, kun Prinssin katse oli lempeä. Kun Prinssi vielä nikkasi silmää, Sunin kasvoille tuli hymy, joka valaisi koko olemuksen ja silti häpeä reaktiostaan nosti poskille punan. Tämä kaikki oli oikein kovasti Prinssin mieleen ja hän antoikin Sunille kehotuksen istuutua sohvalle.


Tyttöjono valui lavan toiselta reunalta sisään ja toisesta ulos. Ollakseen monen elämän käännekohta, päivä oli oikeastaan sivusta seurattuna aika tylsä. Suni jaksoi kuitenkin hymyillä lavalle astuville tytöille rohkaisevasti ja kun yksi ihan kaatui lavalle, Suni riensi mitään ajattelematta auttamaan hänet pystyyn, Kun Prinssi ilmoitti kaatuneelle, että tämä voisi kokeilla taas ensi vuonna uudelleen, ehdokas pillahti lohduttomaan itkuun ja Suni koitti lohduttaa samalla, kun ohjasi neitiä eteenpäin. Prinssi oli erittäin tyytyväinen valintaansa ja koska oli pukeutunut kasuaalisti farkkuihin toripäivää varten, alkoi lahkeessa pullottaa jo selkeästi, kun kuninkaallinen valtikka alkoi heräilemään.


Pian Prinssi päättikin, että tilaisuus oli ohi. Vain yksi tuli valituksi ja muut voisivat kokeilla onneaan ensi vuonna. Prinssi pyysi Sunin äidin todistamaan tyttärensä siirto taloudesta toiseen ja Sunin allekirjoittaessa tyhjän paperin (Prinssi voisi täydentää suostumusta halutessaan ihan millä halusi), äidille kirjoitettiin shekki kasvatustyöstään. Äiti ja tytär halasivat pikaisesti ja äidin toivottaessa onnea ja kansalaisten puheensorinan keskellä, Prinssi otti Sunin kädestä kiinni ja saattoi hänet lavan vieressä odottavaan limusiiniin, jossa heitä odotti kuohujuoma.


 

II Tervetuloseremonia


Palatsissa naiset odotti heitä jo innoissaan. Oleskelutilaan oli tuotu 2 suurta ammetta, jotka oli täytetty lämpimällä vedellä, prinssin kylpyveteen oli uutettu myskiä ja Sunin ammeeseen punaisen appelsiin raikasta tuoksua. Prinssin esitellessä Sunin kaikille, naiset nyökkäsivät hyväksyvästi ja alkoivat samalla riisua heitä. 


Sunia väenpaljous yllätti, mutta kun kaikki tuntuivat tietävän, mitä tekivät, hän antoi heidän auttaa hänet alastomaksi. Kun tasselit irrotettiin nänneistä ja veri pääsi kiertämään, kipu tuli Sunille yllätyksenä ja hän kiljaisi ääneen. Suni vei kädet kivistäville rinnoilleen, mutta naiset painoivat hänen kädet alas ja yksi laittoi sormet hänen suulleen, että Suni ymmärsi ettei saanut puhua, eikä tehdä itse mitään. Naisetkin olivat ihan hiljaa. Kun Suni oli riisuttu, hänet talutettiin Prinssin silmien ohitse ammeeseen ja neljä naista pesi hänen kroppaa ja kaksi hiuksia.  Sunin kroppa käytiin kuorinta-aineella läpi kauttaaltaan ja sitten yhtäkkiä hänet nostettiinkin pois ammeeseen ja kuivattiin.


Suni ohjattiin makaamaan, lähinnä gynekologin pöytää muistuttavaan telineeseen, johon hänet kiinnitettiin nahkahihnoilla, eikä hän voinut enää liikuttaa itseään ollenkaan. Pari naista otti harjan ja kamman ja alkoi selvittämään hänen pitkiä hiuksiaan ja palmikoimaan ne ja pari muuta naista kävi hänen koko kropan läpi lämpimällä sokerilla, koska Prinssi ei sietänyt ihokarvoja hiusten ja kulmakarvojen lisäksi ollenkaan. Suni tunsi olevansa vain uhrattava lihapala, jota valmisteltiin, muttei sanonut juuta tai jaata, kun ei muutkaan puhuneet ja olihan hän hyväksynyt kaiken mahdollisen allekirjoittamalla tyhjän sopimuksen.


Kun hän oli karvaton, naiset ottivat jotain eteeristä öljyä ja alkoivat hieroa sitä Sunin iholle. Joku lakkasi hänen varpaankynnet ja joku sormien samaan haalean pinkkiin sävyyn. Ajoitus oli joko sattumalta loistava tai sitten sovittu, koska naisten kerätessä purnukat pois, Prinssi nousi ammeesta ja pari naista taputteli hänetkin kuivaksi pehmeillä pyyhkeillä.


Naiset vetäytyivät kunnioittavan matkan päähän katse painettuna lattiaan ja kaikki muut olivat polvillaan, paitsi Suni, joka ei voinut liikkua. Prinssi kiersi Sunia ja kosketteli tätä röyhkeästi ihan mistä halusi. Sunin teki mieli puhua, mutta Prinssi aloittikin ensin.


- Palatsissa ollaan säännöillä, joilla täällä on toimittu viimeiset sata vuotta. Naiset eivät puhu ääneen, kuin vasta luvan saatuaan. Luvan voi saada, jos polvistuu eteeni ja suutelee minun molempia jalkoja. Siitä kerrotaan erikseen sanoilla "puhu nainen" ja muulloin olette hiljaa, jos miehiä on paikalla. Keskenään saatte lörpötellä sitten, kunhan muistat, ettei naisen sanaan kannata luottaa. Minun sana on laki. Samoin kaikkien muiden palatsin miesten. 


Jos nainen puhuu ilman lupaa, sille annetaan yhtä monta raipaniskua, kuin oli sanoja ja kaikille muille naisille annetaan sama kymmenkertaisesti. Tämä toki vaan siksi, että ensinnäkin on kiva ruoskia, mutta myös siksi, että kyynelehtivät naiset on ehkä kauneinta, mitä tiedän. Joskus rangaistukset voidaan jakaa useammalle päivälle, jos niin päätän. Tänään vinkaisit aulaan tullessa ja siitä hyvästä saat yhden iskun, mutta jos tekee mieli kiljua lisää, niin muista, että uudet sisaresi kärsivät kaiken kymmenkertaisesti. 


Suni kuunteli vedet silmissä. Tokihan hän tiesi, ettei naisilla ollut muuta kuin viihdearvoa, kunnes niistä tuli äitejä, mutta silti jokailtaiset ruoskaniskut kuulosti hurjan rajulta. Häntä ei oltu koskaan ruoskittu. Äiti halusi, että hänen ihonsa säilyy kauniina Prinssille. No tässä sitä oltiin. Paljaana, puhtaana, sileänä ja öljyisenä ja kiinni. Ja Prinssin kalu oli hurjan kokoinen. Prinssin kertoessa säännöistä, hänen elimensä nousi kohti napaa. Se oli varmaan Sunin käsivarren mittainen ja Suni oli jo aika huolissaan, miltä se omaksi ottaminen sitten tuntuisi. Nyt hän oli välillä kokeillut sormilla hiukan kiihottaa itseään ja kokeilla, mutta aina vaan kahdella sormella kerrallaan. 


Prinssi käveli Sunin jalkojen väliin ja varoittamatta ollenkaan, löi raipalla Sunia pillulle. Ja ennenkuin Suni ehti ajatella, hän kiljaisi. 


Prinssin koko olemus ilostui silminnähden. Hän sanoikin kovaan ääneen:


- Vai halusi Suni lisää ruoskaa niin itselleen kuin toisillekin. Se on nyt sitten 20 iskua muille. Nyt tulee rangaistus äskeisestä.


"VIUH!"


Arvoitukseksi jää miten, mutta jotenkin Suni sai pidettyä kielensä kurissa tällä kertaa ja vain kyyneleet valuivat hänen poskille. 


Prinssi ei muuta kutsua tarvinnutkaan. Kyyneleet oli se juttu. Hän survaisi valtakunnan valtikan suoraan Sunin pilluun, vieden neitsytkalvon mennessään kohtuun asti. Suni ei ollut milloinkaan kokenut mitään vastaavaa. Sen pillu oli ihan täynnä. Prinssin kulli oli täystuho. Se vaan pani voimalla, välittämättä edes, että painoi sisäelimet tieltään Sunin kaulalle asti, tai siltä se ainakin tuntui, kun kävi vaikeaksi hengittääkin. Hetki oli kyllä kaunis ja Prinssi tiesi sen. Tämä nainen olisi hänen ikioma nyt ja aina. Ensikertalaisen veri valui tähän niinsanotulle alttarille ja uhrin kyynelten valuessa poskille, Prinssi ei pystynyt pidättelemään itseään, vaan laukoi siemenet syvälle Sunin syvyyksiin ja hänen irtauduttua, työnsi kalunsa lähimmän naisen suuhun puhdistusta varten. Suni jäi paikalleen makaamaan, koska ei muuta voinut.  


Prinssi soitti kelloa ja saliin tuli kolme muuta miestä. Naiset komennettiin jonoon, Prinssi istuutui lempituoliinsa katsomaan ja miehet tottuneesti ottivat naiset yksitellen jonosta, kahden pitäessä rangaistavaa käsistä kiinni, kun kolmas antoi säädetyt iskut. Useat naiset olivat tunkeneet suuhun jotain kangasta, etteivät vahingossakaan päästäisi ääntäkään ja salissa kaikuikin vaan ruoskan sivallukset sen osuessa milloin mihinkin, mutta hyvinkin yleensä puolisen senttiä ihon alle. Jokainen nainen tuli vuorollaan kiittämään prinssiä suutelemalla hänen kuninkaallista kaluaan ruoskinnan jälkeen. Itkuiset kasvot, ruoskitut naiset, parikymmentä halukasta suuta ja tuore uhri valmiina odottamassa, niin Prinssin piti käydä uudelleen panemassa Sunia. 


Se tuntui nyt erilaiselta. Ensimmäisen käytön vaikutukset oli turvottaneet paikat ja Prinssille tuntui olevan vieläkin vaikeampaa päästä pohjaan asti, mutta tottuneena teki sen kuitenkin. Veristä pyyhettä ei ollut kukaan ehtinyt vaihtaa ja verenvuoto ei edes loppunut vielä, vaan jatkui koko ajan. Prinssi ehti nyt keskittymään paremmin. Hän huomasi, että Sunikin taisi alkaa nauttia. Nyt se hengitti kovin pinnallisesti ja vastoin tapojaan, Prinssi otti kiinni Sunin klitoriksesta ja alkoi peukalolla hieroa samalla. Nyt Suni alkoi tulla vähän vastaan, sen minkä pystyi. Suni ei oikein ymmärtänyt tuntemuksiaan, mutta hänestä tuntui kuin olisi hukkumassa syvään mereen. Hän olisi nyt Prinssin omaisuutta. Vaimo numero mikälie. Hänestä oli tullut virallisesti äitinsä parittama huora, koska rahasta tämä kaikki tehtiin. Ajatuksen iskiessä tajuntaan, Suni laukesi. Se alkoi täristä holtittomasti, sen pillulihakset työnsi Prinssin kaltainen ulos, mutta kun eivät onnistuneet, lypsi sen tyhjäksi. Se haukkoi henkeään, kun ei ymmärtänyt, mitä tapahtui ja Prinssi näki ja koki tuon kaiken ja nautti. 


Tietenkin luvattomasta orgasmista tulisi rangaistus, mutta salaa Prinssi oli iloinen, että Suni osasi nauttia hänen kullistaan. Se tulisi saamaan sitä joka päivä nyt alkuun. Ehkä sitten kuukautisten aikaan, hän voisi korkata sen perseen. Nyt voisikin alkaa venyttämään sitä reikää sopivaksi, muka rankkuna. 


Oi että, kun Prinssille oli luvassa mukavia hetkiä uuden lelunsa kanssa. 💗


Palatsin suojassa


Suni makasi ”alttarilla” neitsyys uhrattuna ja paikoilleen lukittuna haarat auki immenverta valuen. Se oli järkyttynyt. Se oli kokenut jotain, mitä se ei odottanut kokevansa. Prinssin kulli oli valtava ja teki tiukkaa, vaikka sillä oli liukkariakin. Kivun sijaan Suni olikin saanut kokea ensimmäisen orgasminsa ja se jätti kaiken muun varjoon. Prinssi voisi panna häntä ihan koska vaan ja hän kiittäisi salaa mielessään jokaisesta kosketuksesta.


Nyt hänen ympärilleen tuli taas naisia pesemään hänen pilluaan. Sienillä ja käsin he tuntuivat käyvän jokaisen klitoriksen taitoksenkin läpi ja näppärin sormin myös pillun sisältä. Jonkun sormet kävivät läpi hänen anuksenkin läpi, öljyten sen liukkaaksi jollekin, mitä Suni ei osannut edes ajatella, eikä hän voinut tehdä muuta kuin olla ja kokea. Ykskaks joku juotti hänelle jotain keittoa laakeasta kupista ja Suni katsoi viisaammaksi niellä rauhassa kaiken, mitä sai.


Prinssi oli oikein tyytyväinen naisten toimintaan, kullekin oli aikansa ja joskus Prinssi käytti toki aiemminkin hommattuja vaimoja hyväkseen, mutta yleensä piti ne vain kiimassa, eikä kukaan koskaan tiennyt, olisiko tämä se päivä, jolloin hän saisi erityistä huomiota ja mihin aukkoon. Kuukautisverta vuotavat naiset yleensä palvelivat muita, näin säilyi tasapaino, eikä kukaan saanut erikoiskohtelua. Heidät tunnisti heidän päälleen kiinnitetyistä vaippahousuista.


Odottajat ja imettävät siirrettiin aina pikkupalatsiin, jossa myös syntyneet lapset kasvatettiin. Joskus lapset päästettiin oikean palatsin puolelle, mutta jos joku hölmöili, niin kuin kerran, kun yksi poika sai ideaksi laittaa syyhypulveria sidotun naisen pilluun ja koska naiset eivät saaneet puhua, syyhy joutuikin Prinssin mahtavaan kulliin asti ja silloin ei hyvä heilunut. Sitten pikkupalatsin väeltä kiellettiin oikeaan palatsiin astuminen kokonaiseen vuoteen. Prinssi tietysti silti vieraili siellä, koska oli kaikkien syntyneiden lasten isä ja koska niiden äidit oli kuitenkin hänen omaisuuttaan, vaikka hän ei ollut niistä kovin kiinnostunut.


Oikeastaan Prinssiä ei kiinnostanut hovi, eikä sen jatko. Eihän hän sitä olisi enää näkemässä. Mutta nähdessään aiemmin vapaan naisen alistumassa, vuodattamassa kivun kyyneliä ja kuullessaan raipan lyönnit pehmeään lihaan, hän oli onnellinen.  Prinssi halusi omistaa, käyttää ja kiduttaa. Ja kiitos sukupuunsa, hänellä oli varaa siihen. Prinssin uljas kulli alkoi taas havahtua, kun hän kulki pikkupalatsin läpi ja katsoi äitien touhuja lastensa kanssa.


Rattoisan päiväkävelyn keskeytti naisen kiivas ääni: ”Ei saa huijata!”. Isossa ringissä pelattiin korttia ja ilmeisesti erästä poikaa pitkästytti pelin kulku, koska oli koittanut huijaten jouduttaa tapahtumia. Prinssi meni lähemmäs ja kysyi pojalta, oliko komentanut nainen hänen äitinsä? Kun näin ei ollut, Prinssi istuutui ja komensi naisen polvilleen poikittain. Prinssi nosti naisen hameen ja antoi avokämmenellä kymmenen lyöntiä sen perseelle. Sitten naisen mennessä polvilleen lattialle suutelemaan hänen jalkojaan kiitokseksi, Prinssi kiinnitti naisen kaulapantaan nahkahihnan ja ojensi sen toisen pään teinipojalle sanoen, että poika saisi kurittaa naista loppupäivän, miten halusi ja sen tuli olla kontallaan koko tuo aika. Pojan silmissä vilkahti, kun se tajusi saaneensa paljon hauskempaa tekemistä loppupäiväksi ja kiitti Prinssiä kovasti samalla, kun lähti viemään naista ulos uuteen kurinpalautukseen. Pikkupalatsiin palasi rauha ja Prinssi mietti, että poikalapsille oli hyvä opettaa nuoresta, miten naisia tuli käsitellä.


Prinssin palatessa oikeaan palatsiin, oli hänen tilaama toimitus onneksi jo saapunut. Laatikollinen vanhanaikaisia kidutuspäärynöitä, jotka sai lukittua paikoilleen auki. Prinssi ei malttanut odottaa, koska ensimmäinen uskaltaisi sitten kysyä sen poistoa. Olisi hauska nähdä muutenkin, miten naiset suhtautuisivat. Ensin kuitenkin ne piti komentaa kaikki kontalleen riviin. Prinssi otti toiseen käteen liukkaripurkin ja kastoi päärynän kauttaaltaan ja tunki ensimmäisen naisen perseeseen. Sitten seuraavan luo ja niin edelleen, kunnes Suni oli ainoa, jolta se enää puuttui. Mutta Suni ei päässyt riviin, kun Prinssi ei ollut vapauttanut sitä panopediltä, joten Prinssi käveli sen luo ja tunki päärynän sisään. Ikävä kyllä kukaan naisista ei valittanut ainakaan ääneen. Mutta homma olikin puolitiessä. Sitten nimittäin prinssi haki lukot, jotka oli teetetty samaan sarjaan. Hän kyllä luotti alamaisiinsa, että jos tilasi jotain, niin sen myös sai, eikä siksi viitsinyt edes kokeilla mukana tullutta avainta. Hän meni Sunin luo, väänsi päärynän auki, jolloin se levitti Sunin perseen äärimmilleen ja sitten laittoi lukon kiinni. Nyt Suni älähti, ennen kuin sai pidettyä suunsa kiinni ja Prinssi hymyili jo silmillään, kun alkoi laittamaan muita samoin lukkoon ja samalla sai laskea älähdyksiä ja päässään niistä aiheutuvia raipan iskuja.


Kaksitoista naista älähti, eli SATAKAKSIKYMMENTÄ ISKUA kaikille. Puhumattakaan iskuista, joita saisi antaa, jos naiset älähtäisivät ruoskinnan aikana, vallankaan Suni ei varmaan osaisi ensikertalaisena olla hiljaa. Kaksikymmentä iskua päivässä ja rankut sitten seitsemäntenä. Siinä oli hyvä suunnitelma. Prinssin kullista tullut touhutippa kasteli hänen reittä ja hän tyydytti itsensä jonossa ensimmäisenä olevaan naiseen saman tien. Päärynä tuntui hauskalta ohuen seinämän takana, kun Prinssi painautui naisen vaginaan voimalla. Prinssin lauettua, hän nuoletti kyrpänsä puhtaaksi viereisellä naisella. Nyt kaksi näistäkin oli saanut erikoishuomiota hetkeksi. Molemmat naiset suutelivat hänen jalkojaan kiitokseksi, kunnes Prinssi käski niiden irrottautua.


Prinssi päätti antaa Sunin iskut saman tien, toisten naisten ruoskinnat saisi uskotut miehet hoitaa illemmalla. Prinssi puhutteli naisia samalla, kun haki ruoskaa.


-Tienasitte 120 iskua yhteisvastuullisesti, kun reagoitte päärynän avaamiseen. Kärsitte niistä 20 päivässä ja seitsemäntenä päivänä loput, mitkä tulee mahdollisesti rangaistusta kärsiessänne. Muistakaa, mikään ei ole kauniimpaa kuin kyynelehtivä nainen, mutta ääniä en siedä, joten niistä rangaistaan aina lisää. Päärynät aukeavat avaimella, joka vain minulla on. On siis mahdotonta poistaa niitä ja pelkät yrityksetkin rangaistaan ankarasti.


Sunin luo tultuaan hän oli jo päättänyt, että ensimmäiset rankut annettaisiin jalkapohjiin. Eihän näillä naisilla ollut mitään tarvetta mennä ulos likaamaan haavojaan, vaan ne voisi vallan hyvin kontata, kunnes haavat paranee. Hän veti ruoskalla Sunin ihoa myöten, kaulalta pillun kautta jalkapohjaan asti, johon hän pysäytti liikkeen. Suni arvasi iskun kohta tulevan ja koitti valmistautua. Sen hengitys kiihtyi ja pillu petti kostumalla taas. Prinssi iski kymmenen lujaa iskua Sunin jalkapohjiin. Sunin poskille vierähti kyyneleet, jotka Prinssi hellästi suudellen poimi ja sitten hän antoi kymmenen lisää. Lisää kyyneliä ja Sunin koko kroppa ihan tärisi. Prinssi ei voinut vastustaa moista, vaan koversi jälleen jäykistyneen melansa sen tiukkaan pilluun ja antoi mennä. Suni ei meinannut kestää, kun sillä oli hyvä olla. Prinssi selvästi rakasti häntä yli kaiken. Ja omisti hänet. Ja käytti. Ja kuritti. Ja sen jalkapohjat huusi hoitoa, perse apua ja pillu. No pillu lauloi ylistyslauluja, joita Suni ei vielä viime viikolla tiennyt edes sävelletyn. 


Suni ei tiennyt, kauanko se tulisi olemaan tähän sidottuna, eikä edes välittänyt. Ilmeisesti niin kauan se saisi nimittäin nauttia kuninkaallisesta kullista päivittäin  💗

Kommentit