Kynnysmatto

Kynnysmatto


Tervetuloa, käy peremmälle. Älä suotta ota kenkiä pois, ei täällä ole siivottu, ku ties millo - oikeestaan otin kyl aamupäivän vapaaksi, että siivoon vielä tarkemmin.


Laitoin sulle pihviä, ku viimeksiki tykkäsit ja avasin viinin hengittää. Niin, olenhan mä ite ollut alkoton vege jo vuosikausia, mut tottakai herralle vaan parasta.


Saanko pyytää istuutumaan pöytään, ni tarjoilen tuon alkusalaatin ensin? Ai oisit halunnut siihen fetakuutioita? Anteeks, ku en tienny, voin kyl kipaista hakee kaupasta, huomenna on tosin vasta tilipäivä, mut eiköhän pullorahoilla sais purkin. 


Joo, ei se mitään, ollaan välillä vähän vähemmällä, herran iltavapaa kun sattui niin yllättäin, että lapsenvahti velotti ylimääräistä, että suostu ottaa ne yöksi.  Olisihan se helpompaa joka toinen viikonloppu, kun ne on isällään, mut kyllä mä ymmärrän, että herra ei lutkan aikataulun mukaan elä.


Saisko olla vielä kahvia jälkkäriksi,  kun herralla ollut pitkä päivä taas? Tein tollasta suklaakakkua. No voi se olla aika makee, en voinu maistaa, ku isäntä määräsi sen herkkulakon toistaiseksi. Ai ois pitänyt tietää, että ei koske herran tarjoiluja? Anteeks, koitan muistaa ens kerralla. 


Voinko olla muuten avuksi? Ai ei tarvi vaihtaa vaatteita tänään, harmin paikka. No ei, tottakai ihan mielellään tän järjestin,  että saan herralta ottaa suihin. Oon vaan ollut niin kauan jo ilman, että ajattelin...


Niin, ei tietenkään tarvis ajatella. Kyllä lutka on kiitollinen, että herra sen bongas jo heti, ku kirjautusin. Ties mikä hyväksikäyttäjä olis sitte pian ilmoitukseen vastannu.


Joo, polvilleen tottakai. Kiitos, ku sain helpottaa herran lastia.


Ois kyllä kiva, jos saisin herran puhelinnumeron, mut ymmärrän toki, että herran pitää ajatella yksityisyyttään.


Oon kyl tosi onnellinen, ku tutustuttiin. Nähään taas heti, ku herralle sopii!

Kommentit